Team building

Ukoliko želite da sa kolegama ili poslovnim partnerima provedete zabavan dan van kancelarije ili svog poslovnog prostora, nudimo vam mogućnost da u prirodi i odličnoj klupskoj atmosferi zatvorenog tipa, za vas organizujemo višečasovno druženje uz streličarsku obuku i mini-turnir.

Deo svog dobrog gradskog imidža, naš klub je stekao tako što je do sada već više puta bio domaćin malim i velikim preduzećima koja su kod nas organizovala svoj team-building, korporativnu žurku ili seminar. Za sve njih boravak u našem klubu bio je nezaboravno i korisno sportsko i poslovno iskustvo.

Uz piće dobrodošlice, kroz zabavan program skraćene obuke u dobroj atmosferi za koju su zaduženi naši instruktori, vi i vaši gosti lako i brzo ćete ovladati osnovnom veštinom gađanja, isprobati gađanje lukom i strelom, i zatim svi zajedno učestvovati na mini turniru sa proglašenjem pobednika i dodelom medalja na pobedničkom postolju! Vreme boravka u klubu određujete sami, a mi za vas kreiramo program i satnicu u zavisnosti od veličine grupe i vaših želja. Ukoliko želite, tokom vašeg boravka klub može biti zatvoren samo za vas i vaše goste.

Posebna pogodnost koja upotpunjuje ceo ambijent je što se uz sam klub nalazi restoran JP Srbijašume gde je moguće organizovati i poslovni ručak. Ovaj restoran poznat je po izuzetanom izboru slanih i slatkih specijaliteta domaće kuhinje, jelima od divljači, i velikom izboru stranih i domaćih sortnih vina.

Ukoliko ste zainteresovani da se vaš team-building, seminar ili korporativna žurka održe u našem prostoru, možete nam poslati upit sa potrebnim informacijama i u najkraćem mogućem roku ćemo vam poslati ponudu.

U našem klubu takođe postoji i mogućnost korporativnog članstva koje zaposlenima u okviru firme obezebeđuje jedan ili više stalnih termina za rekreaciju i redovno treniranje. Proverite uslove!

Cena se formira u zavisnosti od veličine grupe i dobija se na upit