Dobrodošli u Streličarski klub Košutnjak!

Svojim članovima i posetiocima Streličarski klub Košutnjak obezbeđuje vrhunske uslove i jedinstvenu mogućnost za treniranje, relaksaciju i druženje svih 7 dana u nedelji. Ukoliko vas ovaj sport privlači, načinite prvi korak i upoznajte streličarstvo. 

U zavisnosti od vaših želja možete odabrati neki od programa iz naše ponude.

međunarodni streličarski turnir

Intro kurs

Dvočasovno upoznavanje sa pravilima, opremom i osnovnom tehnikom gađanja – ovaj kurs pogodan je za one koji su radoznali da otkriju streličarstvo samo do početnog nivoa

Individualna obuka

Rad sa instruktorom individualno ili u paru, traje 15 časova tokom kojih se u potpunosti ovladava tehnikom gađanja do nivoa kada postajete samostalan streličar; prednost individualne obuke je u tome što termine i tempo obuke u dogovoru sa instruktorom prilagođavate svom vremenu i mogućnostima. Cena 27000 dinara.

Grupna obuka

Rad sa instruktorom u grupi, traje 15 časova tokom kojih se u potpunosti ovladava tehnikom gađanja do nivoa kada postajete samostalan streličar, ali kod ove vrste obuke termini za treninge su fiksni i odnose se na tempo kojim ide cela grupa. Cena 18000 dinara.

Druženje uz streličarstvo

Ovo je ponuda koju moju mogu da odaberu oni koji žele da provedu zabavno vreme na streličarskom terenu sa porodicom ili prijateljima.

Cena: 3000 dinara – u cenu je uključeno korišćenje klupske opreme i jednočasovni rad sa instruktorom u grupi koju vi dovedete. Navedena cena važi za grupe do 4 osobe, za veće grupe cena je po dogovoru.

Opširnije...

Team Building

Ukoliko želite da sa kolegama ili poslovnim partnerima provedete zabavan dan van kancelarije ili svog poslovnog prostora, nudimo vam mogućnost da u prirodi i odličnoj klupskoj atmosferi zatvorenog tipa, za vas organizujemo višečasovno druženje uz streličarsku obuku i mini-turnir.

Cena se formira u zavisnosti od veličine grupe i dobija se na upit

Opširnije...

Dečiji programi

Vreme provedeno na streličarskom terenu je istinska radost za decu. Uz mnogo radosti i sa lakoćom, deca usvajaju prve korake u streličarstvu jer imaju mogućnost da gađaju sa pravom opremom koja je potpuno prilagođena njihovom uzrastu.

Iz ponude izdvajamo školu streličarstva za decu i proslavu dečijih rođendana.

 

Opširnije...

Najčešća pitanja na koje želite da znate odgovor pre nego što se odlučite za obuku

Da li su potrebne određene fizičke predispozicije za bavljenje streličarstvom?

Ne, u našem klubu obuka se prilagođava individualnim mogućnostima i uzrastu.

Da li je potrebno da imate svoju opremu da biste se prijavili za obuku?

Ne, obuka se vrši sa školskim lukovima lakog natega koji su prilagođeni različitim uzrastima i fizičkim predispozicijama. Štaviše, nije dobro da investirate u opremu pre završene obuke jer postoji mogućnost da pogrešite u odabiru. Za treninge tokom obuke potrebni su samo udobna sportska odeća i obuća.

Da li je individualna obuka efikasnija od grupne?

Ne, i u jednom i u drugom slučaju obuka obuhvata ovladavanje istim elementima, i instruktor ima dovoljno vremena da vam posveti potrebnu pažnju. Razlika je u tome što kod individualnih treninga sami birate tempo rada i u dogovoru sa instruktorom zakazujete termine koji vama odgovaraju.

Šta posle završene obuke?

Nakon završene obuke postajete samostalni streličar. Ukoliko želite možete da postanete član kluba, i to postajete potpisivanjem pristupnice. Uobičajeno je da posle završene obuke streličar nabavi svoju opremu, ali ukoliko to nije moguće klub svojim članovima omogućava korišćenje svoje raspoložive opreme.